Union Jack

Har panik inför tentan imorn, iförsäg är det bättra än att vara säker på den, men det är lite jobbigt nu innan... Har vart ganska sjuk idag, men blev bättre efter en tupplur på eftermiddagen. Håller på att tvätta lite just nu, typ handduk och lite tröjor som jag vill ha med. Sen är det bara att packa, plugga och sova. Är så stört taggad inför resan! Fast ar inte förstått riktigt än att vi faktiskt åker imorgon! Kommer hem 5e Mars och då är det bara att tagga inför min 20-års dag och massa annat skoj!
Ha det Gött
Ugglan

väntar på John Blund

Sitter uppe och lyssnar på vinden, regnet och mina grannar utanför. Har upptäckt att mitt fönster inte går att stänga helt och hållet, så måste ringa Krebo, men det får bli när jag kommit hem från England och Skottland. Vi åker imorgon! (klockan är över tolv.. hehe..) Tror inte att de hinner komma och fixa det innan vi åker... Är lite nervös oc smått stressad över resan. Har kollat min ekonomi och jag kommer att klara det, men får ändå dåligt samvete när jag tänker på hur mycket pengar jag tar med mig och som jag tänkt spendera där borta, på egentligen onödiga saker som kläder, skor och sånt... Fast samtidigt så har jag ju sparat ihop det mesta, men jag skulle kunna göra bättre saker med dom, typ köpa en ny cykel, skänka pengar till välgörenhetsställen... Fast det är inte ofta man åker till London där det är underbar och relativt billig shopping och nu har jag ju vart duktig och tränat så att jag faktiskt är relativt nöjd med mig själv för typ första gången någonsin, så då kan det vara kul med lite nya, snygga kläder... Men kan fortfarande inte skaka av mig det dåliga samvetet. Har helt prioriterat bort plugget, satt ett tag idag i biblan och ska dit imorn bitti oxå och försöka sitta där fram till tvättiden. En cykel kan jag ju önska mig i födelsedagspresent och jag kan börja skänka lite pengar varje månad till välgörande ändamål, så får det bli, unna mig en rolig resa och en ny garderob typ...
Ha det Gött
Ugglan

My little pony!

Jag är ganska töntig och nostalgisk, varvar tenta-plugg med att titta på My Little Pony på youtube! helt fantastiskt!
Ha det Gött
Ugglan

Girls night

Kollar på Breakfast at Tiffanys samtidigt som Dirty Dancing är på i bakgrunden på mute, behövde en slappkväll med tjejfilmer.
Ha Det Gött
Ugglan

Draken och Hönan :D

23-25 mars kommer Katja och Linn hit!!! Ska bli awsome att få träffa mina underbara små filurer igen,dessutom dagen efter min 20-års dag. så TAGGA!!!!!!!
Ha det Gött
Ugglan

mina muppar har åkt hem :(

Är ensam igne, har haft supermys med mina muppar i helgen, spelat spel med klasskompisar oc bara hängt hemma hos mig, ätit EN MASSA! kollat filmer och serier och bara myst. känns ganska tomt nu, saknar dom redan... Hartagit det lugnt nu en stund, men ska ta tag i plugget, har tenta på fredag innan vi drar till ENGLAND! plus att vi ska ha skrivit 2 sidor på b-uppsatsen denna vecka... Så kommer typ att bo i biblan hela veckan, ska göra lite matlådor ikväll när jag gör min middag, blir ungslax och potatis. Ikväll blir det chill och titta på Breakfast at tiffanys, har velat se den jättelänge så är jättetaggad.
ha det gött
Ugglan

När man borde städa för ens favoritmuppar kommer om 2 1/2 timmar men tar egobilder istället



Ha det Gött

Ugglan

Pulsa!

Har precis nästan kommit hem från Ida, har haft jättekul! Tittat på talkshows, Grammis, stå-uppare och söta lol-katter och anda allmänt söta djur. Skulle sen gå hem, va tvungen att pulsa hem eftersom det låg typ 1 decimeter snö på vägen, oplogat, så det tog typ dubbelt så lång tid att komma hem, men det va lite mysigt. Ska snart sova, för imorn e det träning klockan 10! Ska försöka lägga på lite mer vikter på vissa muskelgrupper igen, hade knappt någon träningsvärk, vilket känns lite ovärt, vill ju känna att man tränar och plågar sig! Och självklart se resultat!


God natt

Ugglan

Grammisgalan

Har pratat med mammi en stund <3 ska nu äta pasta carbonare innan jag tar mig till Ida. Vi, Emma, Mikaela, Ida och jag, ska kolla grammisgalan och "fira" alla <3 dag tillsammans med lite mumsigt och trevligt sällskap. Har aldrig tråkigt med dom. Har påbörjat min introduktion till b-uppsatsen och den har börjat formas litegrann i huvudet, det känns bra, var lite stressad över den tidigare i veckan...



Ha det Gött

Ugglan


Har man lockigt eller konstigt hår som jag ska man inte låta det torka i en handduksturban och sen sova med det lätt fuktigt....




Ha det Gött

Ugglan

Knäckemackor med ost

Har blivit helt galen i knäckemackor med ost! Förstår inte, har aldrig varit jätteförtjust i ost, men på knäckemackor är det så gudomligt gott! Kan äta typ 5 stycken påen gång... Illa, men helt okej nyttigt iaf, bättre än vitt bröd. Ska ta tag i lite läsning i literaturbibeln, har läxa till imorn, äta lite knäckemackor och sen kanske kolla lite sex and the city.

Ha det Gött

Ugglan

träna, träna, träna

Ska snart iväg och köra ett pass bodypump med Emma! Är taggad till tusen och verkligen stolt att vi verkligen tränar 2 gånger i veckan och inte struntar i det för att man är trött eller lat. Nästa pass är bokat till onsdag morgon, bodypump då oxå. Annars taggar jag på torsdag då mina älskade muppar kommer ner över helgen! Ska krama sönder dom.

Ha det Gött

Ugglan


dagen efter

Igår va jättekul, lite besviken, men ade stört kul! Drack liiite för mycket innan pizzan kom dock... Det va apkallt i lokalen, men det blev varmare ju fler det kom dit och ju mer man drack, hehe... Mikaela sov över här och vi städade upp i förmiddags, tack! sen har jag inte gjort mycket vettigt, pluggat lite, pratat med Mario och Louise som kommer hit på torsdag!!!!!!!!!!! Ska bli så jäkla kul och mysigt att få träffa mina muppar igen! Har vart mer eller mindre bakis hela dagen, rom är inte att leka med... Men men... Imorn blir det plugg i biblan och träning på kvällen, känns skönt att vi håller på det, att vi tränar två gånger i veckan. Man känner sig så duktig och mår så mycket bättre. Nu blir det nog knäckemackor och någon film, kanske moulin rouge.

Ha det Gött

Ugglan

Nu kör vi hattfest!



Ha det Gött

Ugglan

Hattfest

Ikväll är det hattfest! Ska bli kul att ha en "hemmafest" istället för att gå ut som vi annars brukar göra. Om 2 och en halv timme kommer styrelsen och vi ska fixa lite i lokalen, så måste typ börja diska, städa och fixa mig, men det är så skönt i soffan, haha. Önskar att disken kunde diska sig själv, det är verkligen stört tråkigt att diska..
Igår va riktigt mys hemma hos Emma, vi kollade på På Spåret, Skavlan och nån film. Författaren till boken, "män är från mars, kvinnor är från venus" (eller tvärtom...) gästade Skavlan, han va helt dum i huvudet, hans åsikter om kvinnor och män är de samma som man hade på femtio-talet ungefär. Vi blev skitirriterade på honom verkligen..amerikanare ibland alltså...

Ha det Gött

Ugglan

Sushi

Igår va riktigt mysigt, vi beställde sushi och hängde hemma hos Emma fram till typ tolv. Va riktigt skönt att inte göra något speciellt, bara prata och skratta. Imorse tränade vi igen, kändes skönt, extra skönt eftersom man hade träningsvärk från igår. Ska snart iväg och handla och sen kanske kolla på På Spåret med Emma och Mikaela.


Ha det Gött

Ugglan

Svenska Björnstammen

Vi har nu bokat biljetter till Svenska Björnstammen som kommer hit den 8e mars! Ska bli kul att gå på konsert igen, livemusik är så bra!



Ha det Gött

Ugglan

Work out!

Kom em för en stund sen, har tränat! kände mig jätteduktig för
jag körde på lite fler vikter än vad jag brukar. Äter lunch nu,
köttbullar med fullkornsmakaroner, barnmat ftw! Sen ducha
innan jag ska möta upp Ida, Emma och Mikaela för att skriva
lite B-Uppsats i biblan och ikväll ska vi äta sushi! Är så sugen
på det! Har fått ett sår efter en finne på kinden, ser för jäkligt ut
och typ typ sipprar vätska ur det... så måste förbi och köpa
typ clerasil eller nåt oxå..


Ha det Gött

Ugglan

Saknar



Ha det Gött

Ugglan

killar är underliga

Är trött på det jäkla spelet som alltid ska pågå,
han ska smsa, jag ska smsa, eller? vems "tur" är
det att höra av sig, är jag för påträngande? bla, bla, bla
Nu kommer jag ihåg varför det är så mkt lättare att
vara ensam, att vara singel. Är fett trött, men ska
försöka plugga lite, imorn är det träning, plugg med
b-uppsats och sen sushi och planera England! Vi åker
om två och en halv veckor, är supertaggad och vill
bara åka iväg just nu.

Ha det Gött

Ugglan

Othello

jag tyckte om Shakesprare innan denna pjäs/bok....

Ha det Gött

Ugglan

Josefine

Har haft besök av Josefine i helgen, har vart supermys
att träffa henne igen. Har dansat, fikat och kollat film typ,
är dock astrött just nu... Vill egentligen mysa ner i soffan
under täcket och kolla Moulin Rouge, men måste ha läst
ut Othello till på tisdag, så det blir den och spotify istället.
Killen från förra helgen hörde av sig igår... han ville ses
men jag orkade inte och hade Josefine här, så jag sa till
honom att höra av sig, så vi får se, för det är typ min tur
att höra av mig.. om man kör varannantekniken...
får se vad som händer... Mario och Louise kanske kommer
ner om två veckor! Skulle va så galet kul om de gjorde det!

ha det gött

Ugglan

sad face

någon idiot har stulit min cykel... från ett cykelställ på skolan.
Den var låst, men det ar strulat lite på sista tiden för att
det är så galet kallt, men iaf! Är så sjukt arg och ledsen,
har gjort en anmälan och hoppas att det går på min
ganska nya försäkring...

Jobbigaste passet

Va och tränade vid tio men Emma, det va det jobbigate
passet hitills, kan ha vart för att man fortfarande hade
träningsvärk efter i måndags.. Så imorn blir det typ
träningsvärk på träningsvärk... Har precis duschat
och ska fixa äggröra med kalkon till lunch innan jag
ska plugga med Emma och Mikaela, sen blir det fika
och Tina möter upp oss.

Ha det Gött

Ugglan

RSS 2.0